AIS RX YACHT

AIS RX YACHT är en AIS (Automatic Identification System)  mottagare och GPS, vilket skapar ett komplett navigationssystem i en enhet. (Även tillgänglig utan inbyggd GPS). AIS RX YACHT gör det möjligt att navigera och ses av alla andra fartyg utrustade med AIS.

 

AIS RX YACHT är en riktig två kanalig mottgare vilket erbjuder ett anti-kollisionsredskap som också gör det möjligt att se bakom öar och krökar samt att kartlägga farledsmärkning som bojar och fyrar. Den är ett komplement till navigeringen vid mörker och dålig sikt.

 

Med AIS RX YACHT kan du visa ett AIS utrustat fartyg inom VHF intervall på alla typer av AIS display system. Information som överförs från fartyg utrustade med AIS transpondrar är; namn, anropssignal, position, kurs, fart, destination, typ och storlek på båten.

 

AIS RX YACHT är kompatibel med alla plottrar och PC program som kan acceptera standard NMEA 0183 för AIS. Installationen är snabb och enkel, den kräver bara anslutning till en VHF-antenn, GPS-antenn och dator (PC). AIS RX YACHT är det perfekta komplementet till en radar.TELEFON
+46 8 622 26 60

FAX
+46 8 545 939 10
ADRESS
Vendevägen 90
182 32 Danderyd
Sweden