USB-1

Actisense™ USB till serie (RS232) kabel, ger en extern plug´n´play RS232 serie anslutning för datorer, bärbara datorer och bärbara enheter som stödjer USB-specifikation. Den levereras med en vanlig D-typ 9 han-koppling som kringutrustningen ska kopplas till och en bifogad 35 cm USB-kabel med en typ A plugin för anslutning till datorns USB-port eller USB-nav.

 

USB-1 serie-kabel ger en USB-kompatibel enhet, med en serie-anslutning med hög kvalitet och en dataöverföringshastighet på över 230 kbit/S. Det gör USB-gränssnittet öppet genom att låta enkelt NMEA gränssnitt gå över till USB-bussen, på detta sätt tar man bort installationsproblemen som normalt är förknippade med traditionella serieports-anslutningar.

 

USB-1 seriekabel är också smart - den kan stödja flera nätverkskort på varje dator, och kommer också ihåg den exakta kommunikationsport som varje kabel fick senast genom Windows™. Det är mycket viktigt att se till att alla efterföljande PC omstarter använder samma inställning och kommunicerar korrekt med det länkade datorprogrammet (till exempel diagram-plotter).

 

Som USB-specifikation-kompatibel enhet, stödjer USB-1 seriekabel också energibesparingspaus och återuppta verksamheten. Full "handskakning" kontroll är möjlig för system som kräver åtkomst till RTS och CTS DTR, DSR handskakning kontroll par.

 

En dataöverföring eller "handskakning" (orange) LED är inbyggd i kabelhållare för att visa direkt återkoppling om status för dataanslutningen.


 

 

 

 

För nedladdning (pdf):

Broschyrer:

USB-1 (79kb)


TELEFON
+46 8 622 26 60

FAX
+46 8 545 939 10
ADRESS
Vendevägen 90
182 32 Danderyd
Sweden