Vårt uppdrag

Vårt uppdrag är enkelt – att förbättra din säkerhet på sjön. Alla våra produkter är utvecklade och framtagna mot internationella standarder vilket ger pålitliga, hållbara och högkvalitativa produkter. Enkel, funktionell och snygg design gör livet ombord enklare, säkrare och därmed bekvämare i alla sorters väder.

 

Vi strävar mot perfektion i allt vi gör - från våra egna kappseglingar till produktdesign. Till sjöss i dimma, mörker eller hårda förhållanden finns inga genvägar. Det är där noggrannheten och det hårda arbetet som kännetecknar våra produkter verkligen betalar sig – den hjälper dig att känna dig säker till sjöss.

 

Under förhållanden som i Volvo Ocean Race måste allting ombord på VO70 båtarna fungera perfekt - det är inte konstigt att AIS-produkter från True Heading är den enda AIS–utrustningen som alla VOR båtar litar på. I alla typer av kappseglingar ökar AIS känslan av delaktighet, inte bara för seglarna själva, utan också för nära och kära på land. Positiva kommentarer från våra kunder motiverar oss att se till att du känner dig säker och trygg när du navigerar med True Headings produkter.

 

 

vackerbat


TELEFON
+46 8 622 26 60

FAX
+46 8 545 939 10
ADRESS
Vendevägen 90
182 32 Danderyd
Sweden