True Heading Vector GPS Kompass

True Headings VECTOR är en GPS-kompass som ger en exakt sann kurs och positionering till radar, sonaren, elektroniskt sjökort, autopilot och AIS. Den har en smart antenndesign som inte kräver yttre processor eller skärm vilket förenklar installation och minskar behov av annan utrustning. Vectorn kombinerar två GPS-mottagare i ett hölje. Allt är inbyggt i antennen, och inga andra enheter behöver installeras. Genom att använda en sofistikerad algoritm har VECTOR en sann kurs noggrannhet på +/-0,5°. Detta är tillräckligt för att byta ut en gyrokompass men till en bråkdel av kostnaden.

 

Vectorn ger uppdaterad positionsinformation på upp till 20 Hz och även sann kurs uppdatering på upp till 20 Hz. Den har integrerat DGPS-källa inklusive WAAS och EGNOS. Vectorn är utrustad med ett rate gyro som stödjer mottagaren vid snabba kursändringar, vilket ger en oöverträffad exakthet och fart.

 

Vectorn finns i två olika modeller; Vector Lite och Vector Pro. Båda versioner har samma exakthet på sann kurs. Vector Pro finns med Beacon DGPS källa. Den har en exakthet i positionen på under +/-1m (<+/-5m för Vector Lite).TELEFON
+46 8 622 26 60

FAX
+46 8 545 939 10
ADRESS
Vendevägen 90
182 32 Danderyd
Sweden