Vector MKII GPS Kompass

Vector Lite och Pro MKII GPS kompasser har utmärkt kurs och positioneringsprestanda.
Den robusta IP69K konstruktion är utvecklad för de mest krävande miljöer. Den innehåller monteringsmöjligheter för både sjö- och landapplikationer.
Vector Lite och Pro MKII är lämplig för både kommersiella och professionella marina (THD certiferad), liksom för maskinmontage i konstruktionmaskiner och andra applikationer.
Vector Lite och Pro MKII utnyttjar de allra  senaste innovationerna i Crescent® och Vector tekniken. Antennerna är separerade med 50 cm mellan fas centra för maximalt skydd mot "multipath", vilket resulterar i bättre än 0,3 ° rms rubriken prestanda samtidigt som den levererar positionsnoggrannhet som är bättre än 60 cm 95% av tiden när du använder SBAS (EGNOS, MSAS och WAAS).
Den enda skillnaden mellan Lite och enheter, är att Vector Pro MKII även har IALA beaconstation DGPS kapacitet.
Vector Lite och Pro stödjer både NMEA 0183 och NMEA 2000, vilket möjliggör ett sömlöst val av kommunikationsprotokoll. Crescent Vector teknik ger exakt och kontinuerlig prestanda, inklusive läge, kurs, hävning, lutning, roll. Vector MKII ersätter traditionella gyrokompasser och fristående GPS till en bråkdel av kostnaden.Vector PRO/LITETELEFON
+46 8 622 26 60

FAX
+46 8 545 939 10
ADRESS
Vendevägen 90
182 32 Danderyd
Sweden